The Wisely Turning Immobility

Who Do You Think You Are

Finns så mycket att lära sig

Det finns så mycket som man kan lära sig och det är kul att man aldrig blir färdig med at lära sig nya saker. Det finns vissa saker som man kan göra som gör att det blir lite extra roligt att göra saker. Och en sådan sak är att fortsätta lära sig saker och att man söker reda på dom sakerna som man vill göra så att. Det finns så många olika typer av jobb som man skulle kunna hålla på med och en sådan sak är att jobba med septitank , jag visste inte ens vad det var men det är en typ av sluten tank som man använder i flygplan och så vidare.

Tänk vad man kan lära sig 

Ja det finns så otroligt mycket som man kan hitta på och jobba med, det är ju det som är så härligt att det finns en hel del att hitta på. Det behöver inte bli tråkigt eller trist man kan hela tiden utvecklas och hitta på nya saker. Det gör att det blir mer intressant och att man inte tycker att sitt jobb är så tråkigt. Nej tycker man att det är för tråkigt så kan det vara dags att hitta på något nytt. Det en bra ide tycker jag. Även om det inte någonstans kommer att bli helt perfekt. Allt blir vardag men man ska ju ändå trivas med sitt jobb och kunna njuta av det. Det gör att det blir bra och roligt.
Ja det är viktigt att man har det bra i vardagen för det är ju ändå det som vi har mest. Vi har ju inte lika mycket av semester och lediga dagar. Så därför är det bra att man har en fungerande vardag som man trivs bra med och som man mår bra av att ha och leva med.