The Wisely Turning Immobility

Who Do You Think You Are

Fönster, klart!Vi har precis bytt fönster på huset och det skulle kännas konstigt att sätta upp våra gamla gulnade persienner i de nya fina fönstrena. Så när alla små lister och små detaljer är färdiga ska vi se till att köpa persienner i bromma. Då har vi planer på att byta alla persienner i hela huset. Vi ska även byta ut alla fönstren i huset så småningom. Just nu har vi bara bytt de viktigaste på ovanvåningen. Vi ska bara spara ihop lite pengar så vi även kan byta de nere i källaren och sen till slut det lilla fönstret uppe på vinden. Det känns nästan som ett evighets projekt, men nu efter en lång tid av renovering känns det som vi äntligen ser en ände på det hela. 

Det känns viktigt att ha vettiga fönster. De förra var väldigt gamla och det blev otroligt kallt i sovrummen, speciellt under vintern. Alla fönster läckte ut värmen, det var inte så kul. Men som nya hus ägare förstod vi inte det på en gång heller. Men nu när det är gjort känns det otroligt skönt. Sen när vi har fått upp persiennerna kommer det bli så fint, så fint så. Sen när allt grov jobb är gjort kan vi fokusera på det lite roligare så som inredning och så vidare.

Sedan när allt renoverande är helt färdigt så kan vi äntligen ta ledigt. Då kan vi resa och ha det kul. Visst är det skönt med ett hem som är renoverat och fräscht, men det tar också mycket tid och kraft. Så vi kommer att vara väl vädra en riktigt trevlig semester där vi inte behöver röra på oss på en hel vecka. Åka utomlands och bara äta buffé, bada i en pool (eller hav) och sola hela dagarna utan att jobba hårt.